|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Støvsugere
Indhold på siden:

Dyson Madrasmundstykke 908940-02 til Dyson-støvsugere.
Brug madrasmundstykket 908940-02 fra Dyson til at komme af med mider og andre allergener der gemmer sig i madrasser og møbler. Med sin store sugeflade er det let at bruge, 908940-02, og det er uundværligt tilbehør til din Dyson-støvsuger..
Kategori: Hvidevaretilbehør - HUSHOLDNINGSAPPARATER/Støvsuger, damprenser/Tilbehør
Kärcher WV 60 Plus ye/bk.
WV60.
Kategori: Støvsugere - Havemaskiner / værktøj
Siemens VSZ6XTRM11.
1800 Watt kompressor XTRMStøvpose volumen: 5 lUltra HEPA hygiejnefiltreringTeleskoprør med skydemanchet og Clip-funkOmstilleligt gulvmundstykke med kliklukning (280 mm sugebredde)Ergo håndtagAktionsradius: 13 mElektronisk regulering af sugestyrke via drejeknapStillegående motorLydsvag motor også ved høj.
Kategori: Siemens VSZ 6 XTRM - Hvidevarer|Støvsugere|Støvsugere
Miele S 381 Kongeblå.
En fabelagtig støvsuger fra Miele i modellen S 381 med en flot blåmetallic farve. En effekt på 1800 watt, stor støvsugerpose på 4 liter, rækkevidde på op til 9 meter samt automatisk ledningsoprulFordelagtigt filtersystemMed Super Air Clean-Filter SF-SAC 30 får du et rigtig godt filter, som får filtreret alle.
Kategori: Miele S381 - Hvidevarer|Støvsugere|Støvsugere
iRobot RoombAway garage (sort).
.
Kategori: Støvsugere - Roomba tilbehør
Indream Robotstøvsuger ZX-820 PET.
Rum på 100 m2 Høh sugeevne Fjernbetjening Timer funktion PET model.
Kategori: indream ZX 820 PET - Husholdning - Støvsugere - Robotstøvsugere;Husholdning - Støvsugere - Poseløse;Jul - Beløb - 2010
Electrolux Håndstøvsuger Model ZB2935, Sort/satin.
Ergorapido gulvbelægning og håndrens, der renser på et øjeblik! Anytime og hvor som helst. Elegant design, der gør det muligt altid at være i front og være lige ved hånden. Front Illuminated dyse. Børste Roll Clean - rengøringsbørste rulle. 2 hastigheder. Golvoplader, 12V, NiMH-batterier. Max effekt: 15W..
Kategori: Electrolux ZB 2935 - Øvrigt, Øvrigt
B&D Håndstøvsuger 4.8V Våd&Tør WD4810N.
.
Kategori: Black & Decker WD4810 - Værktøj & Beslag;Maskiner & el-værktøj;Støvsugere og støvsugerposer
OBH Nordica 7099 Style Vac håndstøvsuger ? Pink.
Slip for bøvlet og køb en lille handy OBH håndstøvsuger. OBH håndstøvsuger er meget kraftig og kan benyttes der hvor en alm. støvsuger ikke kan komme Genopladelig håndstøvsuger i stilfuldt design. 8 NiMH-batterier (1300 mAh). Brugstid ca. 16 minutter. Ud ....
Kategori: Obh Nordica 7099 - Husholdning
Siemens VSZ4G1400 - Støvsuger, kompressor, 1400 Watt.
Støvsuger - 1400 Watt - Effektiv Air Dynamics - Ultra Air II hygiejne filtrering.
Kategori: Siemens VSZ4G1400 - Støvsugere - Støvsugere
Bosch bsn 1700 støvsuger fjordblå/antracit.
BSN1700 Bosch compact støvsugerBosch bsn 1700 støvsuger i blåt design er både kompakt, og har en effektiv sugeevne på maks. 1700 watt. Denne støvsuger kommer med omstilleligt mundstykke og reguleres via drejeknap samt indikator for udskiftning af støvsugerpose.Blåt/gråt designEffekt 1700wStøvpose volumen: 3.
Kategori: Bosch BSN1700 - Støvsugere - Almindelige støvsugere
NilfiskFrithiof Nilfisk-frithiof slangebeklædning 9 meter.
Slangebeklædning til 9 eller 10,5 meter slanger. Der følger et paprør med, så den let trækkes på slangen. Slangebeklædning sørger for, at der ikke kommer slidmærker på dørkarmene, når slangen trækkes rundt om hjørnet..
Kategori: Støvsugere - Hus og bolig|Støvsuger|Centralstøvsuger|Tilbehør Nilfisk-Frithiof|Nilfisk-Frithiof slangesæt mv
Philips robotstøvsuger FC9910/01.
Philips robotstøvsuger FC9910/01 - Gør selv rent Rengøringssystem i 3 faser, der klarer snavs og støv Vender automatisk tilbage til basestationen for at blive genopladt Infrarøde sensorer registrerer og kører uden om forhindringer Programmerbar timer, så der kan gøres rent, mens du er væk Effektiv rengøring.
Kategori: Philips FC9910 - Hvidevarer Støvsuger Philips-robotstøvsuger-FC9910
Electrolux ZE320A.
13 meters aktionsradiusGlem alt om at flytte ledningen fra stikkontakt til stikkontaktKompakt og let at opbevareEn utrolig kompakt støvsugerErgoshock - smart stødbande og hjælp til opbevaringenEn unik stødbande med to egenskaber3-i-1 kombimundstykke medfølgerKombimundstykke med hele tre funktioner!13 meter.
Kategori: Electrolux ZE320 - Hvidevarer|Støvsugere|Støvsugere
Bosch BLG35MOV12.
Farve/Materiale     GulMotoreffekt (W) [Motoreffekt måles i watt og angiver, hvor kraftig motoren er. Motoreffekt har dog ikke noget at gøre med rengøringsevne men derimod energiforbruget. ]     300 w.
Kategori: Støvsugere - Små el Støvsugere Støvsugere Bosch
Siemens VSZ52255.
En smart og effektiv støvsuger fra Siemens med Ultra HEPA hygiejnefiltrering og en masse ekstra tilbehør, som gør den velegnet til dyreejere..
Kategori: Siemens VSZ 52255 - Siemens støvsugere
Siemens VSZ61260 Støvsuger.
Siemens Støvsuger.
Kategori: Siemens VSZ 61260 - Hårde hvidevarer Støvsuger
Møbel mundstykke til støvsuger Ø 32mm - Rund/Knæk.
Diameter: Ø 32 mm Type: Rund/Knæk Specielt beregnet til at rengøre møbler, biler og lign. Møbel mundstykke til støvsuger, som kan anvendes til støvsugere med teleskobrør med ovenstående diameter. Dette møbel mundstykke til støvsuger kan erstatte et ødelagt eller slidt støvsuger mundstykke..
Kategori: Diverse - Støvsuger og VVS - Møbel mundstykker
Cleanmaxx 3 i 1 Anti-støvmide støvsugerhoved.
Dette smarte støvsugerhoved, passer til alle standard støvsugerrør, og har hele tre egenskaber. Den kan først og fremmest suge skidt op som en almindelig støvsuger, men den kan også ryste og sterilisere de små husstøv mider og andre bakterier op fra madrassen, som normale støvsugere ikke er i stand til at.
Kategori: Helse - Medical - Allergi
V3
Kategorier på sider:

Pletter på trægulv Stearin på gulvtæppe Gode råd om laminatgulve Vedligeholdelse gulve Bolig ting Tilbud Gode råd om gulvtræpper Vinylgulve Gode råd om trægulve Gode råd om naturstensgulve Kampagnetilbud Lamelparket Fjern en kaffeplet fra gulvtæppet Linoleum Kork Tæppet Gode råd om gulve Gode råd om linoleumsgulve Gulve Vinyl gulv Byggeri Terrazzo Mindre brandmærker på gulvetræppet Gode råd om klinker og fliser Behandling af trægulve efter slibning Parketgulv Gulvafslibning Gode råd om korkgulve Typer af gulve Sorte streger på gulvet Laminatgulv Gulvtæppe Støvsugere Vinyl Korkgulve Gulvbørster Gulv diverse Plankegulv Gode råd om vinylgulve
 
 
 Du er her: Gulvbelægning - Byggeri Gulvbelægning - - Hvad er Gulvbelægning en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.